به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ احمدعلی موهبتی "استاندار" در جلسه ستاد ملی کرونا که عصر روز گذشته به ریاست دکتر رئیسی "رئیس جمهور" و سایر اعضا به صورت ویدیو کنفرانس برگزار میشد، خاطرنشان کرد: واکسیناسیون معلمان و فرهنگیان به سرعت در حال انجام است و در فاز بعدی نیز دانش آموزان سنین ۱۲ تا ۱۸ سال برنامه ریزی شده و با توجه به واکسیناسیون گروههای سنی مختلف جامعه به ایمنی عمومی نزدیک میشویم و در صورت ادامه روند کاهشی بیماری تا مهرماه می توانیم بازگشایی مدارس و آموزش حضوری را شروع کنیم.
موهبتی تاکید کرد: آموزش و پرورش با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی استان آمادگی لازم را برای آغاز سال تحصیلی داشته باشند.
استاندار سیستان و بلوچستان در ادامه گفت: علی رغم کمبود امکانات و زیرساخت های بهداشتی و درمانی استان در موج قبلی کرونا دلتا که اکنون استانهای برخوردار کشور را دچار مشکل کرده است، توانستیم با اقدامات میدانی و جهادی و با دریافت کمکهای کشوری این بحران را مدیریت کنیم و بدون کمبود دارو درمان بیماران انجام شد و بطور ویژه واکسیناسیون گروههای هدف در سنین پایینتر نیز محقق گردید.
وی ضمن تقدیر از نقشآفرینی همه دست اندرکاران ستاد استانی کرونا در موج دلتا بیان داشت: تعداد زیادی از حسینیهها و هیئات مذهبی پروتکلهای بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را در ایام عزاداری محرم به خوبی رعایت کردند اما نگران برخی مراسم و نشست های عزاداری خیابانی و سفرها هستیم؛ لذا بایستی مراقبت و آمادگی لازم را داشته باشیم.
احمدعلی موهبتی افزود: شروع مراسم عزاداری خانگی و عادی انگاری بیماری کرونا در جامعه یک هشدار و نگران کننده است.
رئیس ستاد استانی مدیریت و مقابله با بیماری کرونا گفت: تردد ها تا آخر این هفته به شدت و با جدیت کنترل می شود تا با کاهش رفت و آمدها و دورهمی ها اثرگذاری لازم در راستای پیشگیری از ابتلا به این بیماری را داشته باشیم.
وی گفت: روند واکسیناسیون گروههای سنی ۵۰ سال به بالا در استان بسیار خوب است اما گروه سنی ۴۰ تا ۵۰ سال با اینکه افراد فعال و پرتحرک جامعه نیز هستند، استقبال خوبی نداشتند که امیدواریم طی چند روز آینده واکسیناسیون این گروه نیز انجام شود.
استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: مردم ما باید بپذیرند که این بیماری همچنان ادامه دارد و آنچه در کنترل این ویروس مهم است؛ علاوه بر واکسیناسیون، رعایت پروتکل های بهداشتی، فاصله گذاری و استفاده از ماسک است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در این جلسه با اعلام روند کاهشی بیماران بستری و سرپایی کرونا در استان گفت: از ابتدای اپیدمی تاکنون بیش از 112 هزار مبتلا به کرونا در سیستان و بلوچستان شناسایی شده و در حال حاضر تنها ۲۵ درصد ظرفیت تخت های بیمارستانی بخش کرونای استان اشغال می باشد.
نظر شما